Om oss


VAD ÄR VERKET?

Verket på Ekerö är inget vanligt gym. Vår anläggning har inriktning på en rolig träningsform där rörlighet och funktion är i fokus. Oavsett tidigare erfarenhet så vill vi att du alltid ska känna dig välkommen, utmanas och framförallt ha väldigt roligt. Vi hjälper dig bygga en stark och funktionell kropp som klarar av vardagens alla utmaningar; cykla i motvind til jobbet, skotta bort tung snö runt huset eller bära upp tio kassar mat till plan 5 när hissen är trasig.

EN PERSONLIG GRUPPTRÄNING

För en varierad och rolig träning ser ett pass på Verket olika ut varje dag. Olika övningar, olika upplevelser. Men ett par saker är alltid stående. Passet leds av en personlig tränare, som vi kallar coach. Coachen instruerar noggrant varje rörelse som ska genomföras under passet, för att minimera skador och maximera effekt. Det är alltid små grupper som tränar, detta för att coachen personligt ska kunna anpassa intensiteten efter varje enskild persons förutsättningar och mål med träningen.
En personlig träning i grupp, alltså. 

Frågor och svar

HAR NI BARNPASSNING?

Nej.
Barnen kan följa med förutsatt att dom sitter stilla och är under din uppsikt hela tiden.
Barn får aldrig under några omständigheter vistas på mattan, detta gäller även när det inte är något pass igång.

JAG ÄR VERKLIGEN INTE I BRA FORM. KAN JAG KOMMA TILL ER ÄNDÅ?

Då är det perfekt att komma till oss. Du kommer snabbt i form på Verket! Oavsett vilken nivå du är på när du börjar ser du på kort tid resultat och förbättringar.

KAN JAG KOMMA TILL VERKET OCH TRÄNA PÅ EGEN HAND?

Ja, du kan komma till oss och träna på egen hand. Du kommer in på anläggningen med appen Parakey.

VAD BEHÖVER JAG HA MED MIG TILL ETT PASS?

Egentligen bara dig själv. Och såklart träningskläder; shorts, t-shirt, gymnastikskor och en vattenflaska brukar räcka. Ibland kan det vara bra att ha med överdragsbyxor och en tjockare tröja. Det är nämligen så att, beroende på väder och årstid, sker vissa pass utomhus. Oavsett om det blir inomhus- eller utomhusträning är ett tips att komma ombytt.

NÄR HAR VERKET ÖPPET?

Vi öppnar dörrarna 30 minuter före varje pass, Se schema för tider. Anläggningen är öppen med Parakey kl.06-23.

BEHÖVER JAG NÅGON ERFARENHET ELLER MINIMINIVÅ AV KONDITION?

Nej.
Våra coacher är med dig hela tiden och visar dig vad du ska göra.

JAG HAR ETT PAR SKADOR. KAN JAG FÅ UT NÅGONTING AV ATT TRÄNA HOS ER DÅ?

Absolut. Våra coacher har en bra utbildning och kunskap om träning vid speciella problem som skador och sjukdomar. Många människor har framgångsrikt använt funktionell träning för att rehabilitera olika skador. Vi menar att den bästa vägen till långsiktig hälsa är att lära sig bra funktionella rörelser, och att långsamt bygga upp styrka i dessa rörelser, snarare än att undvika dem helt. Våra coacher hjälper till att skräddarsy träningen till dina förutsättningar.

ERBJUDER NI PERSONLIG TRÄNING?

Ja, våra coacher är utbildade PT:s. Du kan alltid anlita dem oavsett om du är medlem eller inte.

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Allt sköts smidigt från vår hemsida. Vill du hellre prata med någon av våra coacher för att bestämma vilket av de olika uppläggen som passar dig, kan du maila oss. Om du vill bli medlem nu, klicka här.

KAN HELA FAMILJEN TRÄNA PÅ VERKET?

Lägsta ålder för att träna på Verket är 8 år och mellan 8-15 år tränar man i våra ungdomsgrupper. För att själv teckna medlemskap ska man vara 16 år gammal. Är man är under 18 år behövs alltid målsmans godkännande.

dont hide